03 808 14 58

Een belangrijk voordeel vergeleken met de eerdere modellen is het gemakkelijk uitvoeren van een line-scan tot 10 meter en daarbij het maken van rapporten. Dit type instrument wordt vaak toegepast, op projecten waar rapportage van belang is. Bijkomende voordeel van de meegeleverd tablet is dat u real-time metingen kunt volgen en waar nodig direct aanpassingen kunt doen.

Dankzij het sondekarretje, is het nu eenvoudiger om de meetsonde over het te meten object te bewegen en daarbij heeft de sonde verlichte richtingsindicatie, waardoor het eenvoudig de precies locatie van een staaf te vinden. Huren is vaak een aantrekkelijke optie in vergelijking met kopen. Niet alleen qua aanschafkosten, maar zeker ook vanwege het onderhoudsvrije toepassen van de instrumenten, van bezit naar gebruik on demand.

Het instrument is bij Metesco beschikbaar voor verhuur en verkoop.

Ook is het mogelijk dat een van onze technici een meting komt uitvoeren op uw locatie!

Onze terugbelservice
Of laat uw nummer achter en dan bellen wij u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk.
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.