03 808 14 58

Nieuw in ons assortiment: TSI Flowmeters

Vanaf heden is het mogelijk om verschillende Flowmeters van het hoogstaande Ierse merk TSI en kopen en huren bij Metesco. Dit soort flowmeters zijn vooral geschikt voor het testen van flow in water aftappunten zoals bluspompen en hydranten. Door het meetprincipe op basis van elektromagnetisme hebben de TSI flowmeters geen bewegende onderdelen, daarom zijn ze zeer robuust.

In ons verhuurassortiment hebben wij de TSI Flowmaster 250 DL. Deze digitale flowmeter meet flow- en debiet met een nauwkeurigheid van minimaal 2% en maakt het mogelijk om op de computer gegevens op te slaan en rapporten klaar te maken in PDF formaat. Het is ook mogelijk dat wij de meting voor u uitvoeren op locatie!

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op!

Onze terugbelservice
Of laat uw nummer achter en dan bellen wij u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk.
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.