03 808 14 58

In de techniek maakt men veel gebruik van gestandaardiseerde oplossingen. Hegewald & Peschke zorgt juist voor klant specifieke oplossingen die om het probleem heen gebouwd worden in plaats van andersom.

Metesco is per direct partner in België en Nederland voor het verdelen van de revolutionaire Hegewald & Peschke testbanken. Deze banken zijn door het modulaire systeem zeer breed- en in verschillende branches inzetbaar. Zo zijn er testsystemen voor componenten, complete producten, meubilair, wielen, auto-onderdelen, kalibraties en bijna elke denkbare toepassing. Naast het verdelen van deze machines is Metesco ook aanspreekpunt op het gebied van kalibraties, trainingen en software-ondersteuning.

Bekijk de website www.test-machines.nl voor uitgebreide informatie

Onze terugbelservice
Of laat uw nummer achter en dan bellen wij u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk.
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.