03 808 14 58

Breed inzetbaar
Er zijn verschillende meetmodules beschikbaar voor zowel axiaal belastingen meten in combinatie met torsie of buiging. De meetsystemen zijn beschikbaar in vlakke uitvoering voor een ruim diameter bereik, maar ook voor specifieke diameters om het maximale resultaat uit het meetsysteem te behalen. De units zijn geschikt voor verschillende toepassingen in bijvoorbeeld kranen, op schroefassen, motorsport, aandrijftechniek en staalconstructies. Kortom: Alles waar moment, buiging of meten van spanning in staal van toepassing is!

Werkingsprincipe
De meetapparatuur van TAM werkt op basis van magnetisme en meet de vervorming in een  magnetisch veld als gevolg van belasting. Zo is het mogelijk om torsie, axiale belasting en buiging op een roterende as te meten. Dit gepatenteerde systeem is in veel situaties hét alternatief voor het plakken van rekstroken.    

“Wij kunnen meten waar niemand anders dat kan” aldus TAM directeur Lutz May.

Onze terugbelservice
Of laat uw nummer achter en dan bellen wij u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk.
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.