03 808 14 58

Naast plaatsing, onderhoud, kalibraties en keuringen verzorgt Metesco voor u ook metingen van de massa (gewicht) van constructies als booreilanden, machines, schepen en skids. Wij kunnen dit verzorgen in een horizontaal vlak, maar ook in een 3D configuratie of wij meten de zwaartepuntligging. Wij verzorgen dit met onze meettoestellen bij u op de werf zolang als er een voldoende ondersteunende vloer of fundering aanwezig is. De meet uitkomsten van de metingen zijn in ons geautomatiseerde systeem realtime afleesbaar waardoor eventuele verstorende situaties herkend worden. Ook verzorgen wij zwaartepuntbepalingen met hangende lasten in spreaderbeams waarin wij samenwerken met firma's als LGH Hijsmaterieel.

Meten doen wij zo mogelijk met 3, 4 of tot wel 10 oplegpunten gelijktijdig warbij nog steeds realtime de aflezing van gewicht en zwaartepunt mogelijk is.

Onze meettoestellen worden periodiek gekeurd en gekalibreerd op onze eigen laboratorium trek/drukbanken en worden gekeurd en gekalibreerd om te voldoen aan klasse III van de EN-45501.

Onze terugbelservice
Of laat uw nummer achter en dan bellen wij u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk.
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.