03 808 14 58

De nieuwe Graphtec GL260 midi datalogger

Graphtec introduceert de GL260, een geacutualiseerde versie van de compacte GL240 datalogger. Dit nieuwe model blijft trouw aan het compacte, standalone ontwerp met 10 meetkanalen, maar brengt diverse verbeteringen met zich mee.

Wat is er nieuw aan de GL260 datalogger?

De GL260 beschikt over een geïsoleerd ingangssysteem, waardoor signaaleffecten tussen kanalen worden geminimaliseerd. De multifunctionele ingangen ondersteunen gecombineerde metingen van diverse variabelen, zoals spanning, temperatuur, vochtigheid, logica en pulsen.

De nieuwe functies van de GL260 omvatten:

  • Alarmhistoriek: Voor het bijhouden van eerdere alarmen.
  • Geheugenlusfunctie: Voor efficiënter gegevensbeheer.
  • Uitgebreide berekeningsfunctie: Voor geavanceerde data-analyse.

Daarnaast zijn er verbeteringen aangebracht in het scherm en de aflezing. Het nieuwe, gemakkelijk leesbare lettertype en de vereenvoudigde menustructuur dragen bij aan een betere gebruikservaring. Op het gebied van gebruiksvriendelijkheid zijn ook de golfinstelling vereenvoudigd, een snelle webserverfunctie toegevoegd en de QR-helpfunctie verbeterd.Ondanks deze vernieuwingen zijn er geen grote mechanische of functionele veranderingen doorgevoerd. Dit betekent dat gebruikers van het vorige model direct vertrouwd zullen zijn met de GL260. Bovendien blijven de bestaande Graphtec accessoires compatibel met het nieuwe model.

Met deze verbeteringen in veelzijdigheid, betrouwbaarheid en gebruiksgemak, zal de GL260 een populaire keuze blijven voor toepassingen die nauwkeurige datalogging en analyse vereisen.

De Graphtec GL260 is vanaf nu leverbaar bij Metesco België. Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op of maak gebruik van onze terugbelservice. 

Onze terugbelservice
Of laat uw nummer achter en dan bellen wij u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk.
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.