03 808 14 58

Samenwerking Hydrajaws ankertesters en Metesco

Hydrajaws, marktleider op het gebied van hoogwaardige ankertesters, viert in 2023 haar 35-jarig bestaan. Met trots kan Metesco aankondigen dat de samenwerking met Hydrajaws is geformaliseerd in een officieel partnership voor de lange termijn.

De twee bedrijven hebben hun relatie versterkt door Metesco formeel aan te stellen als officieel distributeur en erkend servicecentrum voor Hydrajaws in de BeNeLux en Duitsland. Deze benoeming toont het vertrouwen dat Hydrajaws heeft in Metesco en ons vermogen om het hoogste niveau van service en ondersteuning te bieden aan de grote groep Hydrajaws-klanten. Als toonaangevende leverancier van verhuur, kalibratie- en reparatiediensten voor kracht- en koppelmeetinstrumenten staat Metesco bekend om onze expertise op dit gebied. Geheel in lijn met de kwaliteit van Hydrajaws.

Hydrajaws vertrouwd ankertester merk

Hydrajaws is een vertrouwd merk en partner van OEM's voor ankers en bevestigingen. Het bedrijf exporteert naar meer dan 70 landen en streeft er naar hun klanten producten en diensten van de hoogste kwaliteit te leveren. Hydrajaws is verheugd dit extra niveau van dienstverlening en ondersteuning te kunnen bieden door middel van een samenwerking met Metesco. Naast service, reparatie en kalibratie kunt u bij Metesco de komende jaren ook de producten van Hydrajaws huren of aanschaffen.

Langdurige samenwerking

In een reactie op de benoeming zei Hydrajaws Managing Director, Stephen Hynes: "We zijn verheugd onze langdurige relatie met Metesco te formaliseren en onze klanten een nog hoger niveau van service en ondersteuning te kunnen bieden. We werken al vele jaren samen met Metesco en hebben het volste vertrouwen in hun vermogen om onze klanten het hoogste niveau van service en ondersteuning te bieden."

Revolutionaire registratie en rapportage van ankertesten

Hydrajaws heeft in 2014 de eerste bluetooth rapportage app gelanceerd. Hiermee worden ankertests vastgelegd, geverifieerd en kunnen ze gemakkelijk gedeeld worden binnen organisaties en met klanten. Deze maand lanceert Hydrajaws haar nieuwe gratis toegankelijke Bluetooth rapportage App genaamd Verify Pro met alle functionaliteit van de vorige app. Ook heeft Hydrajaws voor klanten met grotere teams van technici op meerdere locaties en taken ook Verify TEAMS gelanceerd.

Alle nieuwe of bestaande klanten van Hydrajaws in West-Europa zijn welkom om contact op met ons op te nemen. Bij Metesco staan wij klaar om u te mogen helpen met service en ondersteuning van de Hydrajaws producten. Wij horen graag hoe wij u kunnen helpen.

Onze terugbelservice
Of laat uw nummer achter en dan bellen wij u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk.
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.