03 808 14 58

Metesco heeft de Fluke 1775 toegevoegd aan haar verhuurportfolio. In het toch al brede pakket aan meetinstrumenten voor de elektrotechniek is dit een van de toevoegingen binnen het power quality productsegment.

De Fluke 1775 is een hoogwaardige power quality logger voor het meten van onder andere de netvoedingskwaliteit en energie. Het instrument wordt geleverd als complete kit inclusief flexibele stroomtangen tot 1500A en meetsnoeren voor spanning. 

Het instrument stelt de gebruiker in staat om meetgegevens direct op locatie in te zien en te monitoren zodat de nodige actie direct kan worden ondernomen. Daarnaast kan er vanzelfsprekend zeer uitgebreid worden gemeten, waarbij het instrument standaard 500+ parameters voor de netvoedingskwaliteit vastlegt. 

Voor het uitlezen en analyzeren van de vastgelegde gegevens wordt standaard de Fluke Energy Analyze Plus software meegeleverd. Dit pakket stelt u als gebruiker in staat om zonder uitgebreide training om meetgegevens te visualiseren.

Het instrument voldoet aan de hoogste veiligheidsspecificatie in de industrie: 1000V CAT III / 600V CAT IV.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de productpagina via deze link.

Onze terugbelservice
Of laat uw nummer achter en dan bellen wij u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk.
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.