03 808 14 58

In de vernieuwde versie van de NEN3140 regelgeving zijn diverse wijzigingen doorgevoerd met betrekking tot het keuren van elektrische arbeidsmiddelen. Metesco verhuurt voor het uitvoeren van dergelijke keuringen onder andere Fluke 6500-2 PAT Testers.

Om aan de nieuwe eisen te voldoen zijn al onze instrumenten voorzien van een firmware-update met een revisie van de geprogrammeerde grenswaarden conform de vernieuwde eisen in de NEN3140.

Onze instrumenten voldoen zo weer volledig aan de meest recente regelgeving, zodat u uw gereedschappen weer kunt testen en certificeren. Reserveer uw instrument tijdig! Kijk voor meer informatie op de productpagina voor de Fluke 6500-2!

Onze terugbelservice
Of laat uw nummer achter en dan bellen wij u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk.
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.