03 808 14 58

Metesco Belgie is gespecialiseerd op de verhuur en verkoop van draagbare meetinstrumenten. De instrumenten worden veelal ingezet, specifiek voor projecten waar apparatuur gevraagd wordt voor tijdelijke inzet. Om zeker te stellen dat alle instrumenten die de deur uit gaan in orde zijn, heeft Metesco de beschikking over een kalibratie voorziening voor vrijwel elk instrument in de verhuurvloot.

Voor de kalibratie van ultrasone clamp-on flowmeters werd tot op heden gebruikt gemaakt van de mogelijkheden bij de fabrikanten zelf, waardoor doorlooptijden regelmatig enkele weken bedroegen. 

Per heden heeft Metesco de beschikking over een testbank voor het kalibreren van ultrasone clamp-on flowmeters. Op deze voorzieining kunnen wij flowmeters kalibreren van merken als Micronics, Katronic, Siemens en Flexim.

De standaard doorlooptijd van een kalibratie is 3-5 werkdagen, waarna het instrument wordt geretourneerd inclusief kalibratie attest.

Voor meer informatie verwijzen u naar de kalibratiepagina op onze website, of neemt u vrijblijvend contact met ons op.

Onze terugbelservice
Of laat uw nummer achter en dan bellen wij u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk.
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.